Service

Dodge återförsäljare garanterar en perfekt service genom professionell kunskap och toppmodern utrustning. Oavsett om du kommer med din bil till serviceavdelningen eller om det krävs en reparation. Så håller du din Dodge i toppform.


Professionella förbättringar istället för ett enkelt byte

Din bils stötfångare kan skadas genom trånga utfarter från parkeringshus, hårda betongpelare eller låga murar, som dyker upp som ur intet.

I normala fall ersätts den skadade stötfångaren med en ny. Ett kostsamt och tidskrävande företag. Det finns ett betydligt fördelaktigare alternativ med plastrepararation. Då rengörs, slipas och ruggas det skadade stället upp. En särskild plastblandning tätar hål, sprickor eller skavmärken helt.

Det vana, säkra handlaget hos din Dodge återförsäljare garanterar att man inte kan se någon skillnad jämfört med nya delar efter en reparation.

På så sätt sparar du pengar och mycket tid, eftersom plastreparationen normalt sett endast tar några få timmar att utföra.

Om du har en skada på din bil, åk till din Dodge återförsäljare. Kontrollen är gratis om det visar sig att det går att genomföra en reparation. Om det skulle visa sig att det inte är möjligt att reparera får du givetvis ett bra erbjudande på en originalplastdetalj.