Din kompetenta partner för mobilitet – Dodge Privilege Service

När du köper en Dodge får du inte bara en modern och pålitlig bil, utan samtidigt även en kompetent partner för professionell service. Med våra omfattande mobilitetstjänster är du på den säkra sidan – överallt i Europa.

Dodge Privilege Service finns där för dig om du behöver hjälp när bilen går sönder, dvs vid mekaniska och/eller elektriska fel. Det spelar ingen roll var eller när. Du får hjälp snabbt och professionellt. Ett samtal räcker.

Även om det inte går att reparera bilen omedelbart just där den har gått sönder så lämnar vi dig inte ensam. Om det så gäller bärgning, organisering av din hemresa eller färd vidare med tåg eller flyg, inkvartering på hotell eller hyrbilsservice – du kan lita på vår hjälp.

Om du behöver hjälp inom Sverige ska du ringa 020-30 30 36*. Från utlandet ringer du 00 800 36343 000*.

Kundtjänst erbjuder:

Dodge Privilege Service gäller alla nya Dodge inom garantitiden. Förutsättningen är att bilen har köpts hos en Dodge auktoriserad återförsäljare och är registrerad i ett land där Dodge Privilege Service gäller och att den har skötts i enlighet med servicehäftet.

* Kontrollera med din operatör för att få en exakt minuttaxa. Mobilsamtal kan innebära en extra kostnad i några europeiska länder, helt beroende på eventuella avgifter från den lokala operatören.